A OnePlus a Nord sorozatának új okostelefonjának bevezetésére készül, amint a cím is mutatja, a OnePlus Nord 3 5G-t. Ebben a modellben prémium felszereltséget fogunk találni. Az új előzetes promóciós anyagok révén felfedezzük, hogy az okostelefon rendelkezni fog egy nagy teljesítményű kamerával, melynek fő szenzora a Sony IMX890 50 mpx-es és OIS-kompatibilis – ugyanaz, amit a OnePlus 11 is használ.

A OnePlus Nord 3 5G okostelefon csúcstechnológiás kamerát hoz magával

A cég azt is elárulja, hogy a telefon saját fényképészeti algoritmusokkal lesz felszerelve, amelyek a OnePlus 11-en is elérhetőek. Nézzük, mit mond Kinder Liu, a OnePlus COO-ja és elnöke az új telefonról:

“A OnePlus Nord 3 5G a legújabb középkategóriás telefonunk a kínálatunkban, de ez nem azt jelenti, hogy a fotózás élménye hasonló lenne az ebben a kategóriában lévő más termékekhez. Felhasználtuk a csúcskameránk technológiáját, amely a OnePlus 11-en érhető el, és beépítettük a OnePlus Nord 3 5G-be, hogy biztosítsuk felhasználóinknak a nagyszerű élményt minden egyes fotónál, amit készítenek.”

A OnePlus Nord 3 további meglepetéseket is tartogat számunkra, többek között egy 6,74 hüvelykes 120Hz-es kijelzőt, oldalsó Alert Slider-t, és két színváltozatban, szürkében és zöldben lesz elérhető. Belül a Snapdragon 782G lapka található, és a telefontól elvárható a szupergyors töltés támogatása.

Minden részletet július 5-én ismerhetünk meg, amikor hivatalosan is bemutatják a telefont.