Az OnePlus bemutatta az OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition telefonját. A készülék hátlapja 3D mikrokristályos kőzetből készült, amely véletlenszerű textúrákkal és apró pöttyökkel van ellátva. Kínában a modell ára körülbelül 250 000 Ft fölött lesz.

Az OnePlus már korábban utalt rá, hogy a hónap során egy új anyagból készült OnePlus 11 változatot fog bemutatni. A nagy nap végre eljött, és a cég fellebbentette a fátylat az OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition modelről.

OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition változat bemutatva; Másvilági tapasztalat!

A vállalat korábban közölte, hogy a telefon hátoldala 3D mikrokristályos kőzetből áll, és most további információkat is megosztottak erről az anyagról. A márka szerint olyan textúrákat alkottak, amelyek a Jupiter bolygóhoz hasonlítanak, ahogyan azt a név is sejteti.

OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition változat bemutatva; Másvilági tapasztalat!

Az OnePlus elmondta, hogy egy “természetes erezetű/ szemcsézésű” technológiát alkalmaztak, amely különböző alakú és eloszlású textúrákat eredményez, így minden egyes telefon kissé eltérő lesz. A cég azt is elmondta, hogy a világosbarna borítón számos kis fehér pötty található (lásd lent), valamint néhány sötét pötty is véletlenszerűen elszórva rajta. A vállalat szerint a fehér pöttyök a jupiteri bolygón található gyémántesőt idézik, míg a sötét pöttyök az üstökösdarabokat.

Az anyag érzetét illetően az OnePlus azt állítja, hogy hűvös tapintású. Sőt, a márka azt állítja, hogy a telefon hátoldala olyan érzést kelt, mint egy “évezredek óta vízben mosott” jádekövet. Ezenkívül a cég azt állítja, hogy ez a textúra kopásálló, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik és ellenáll az ujjlenyomat-kenőanyagnak.

A telefon többi része is kiemelkedik az egyszerű OnePlus 11-től, ugyanis aranyszínű árnyalatú fémkeretet kapott. Egyébként ez ugyanaz az OnePlus 11, amit korábban idén láttunk a specifikációs listán.

Így tehát ismerős funkciókat kapsz, mint a 6,7 hüvelykes QHD+ 120Hz-es OLED képernyő, a Snapdragon 8 Gen 2 processzor és a 5 000 mAh-s akkumulátor 100W-os vezetékes töltéssel. Ugyanazt a 50MP+48MP+32MP-es hátsó tripla kamera rendszert is megkapod (fő/széles látószögű/2x optikai zoom) és a 16MP-es szelfi kamerát.

Árazás és elérhetőség

Az OnePlus megerősítette, hogy az OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition 4 899 jüan (~ 250.000 Ft) áron lesz elérhető a kizárólagos 16GB/512GB-os modell esetében. Felvettük a kapcsolatot a céggel, hogy megtudjuk, elérhető lesz-e ez a modell Kínán kívül, és frissítjük a cikket, amikor választ kapunk.

OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition specifikációk:

  • Képernyő: 6,7 hüvelykes QHD+ 120Hz-es OLED képernyő
  • Processzor: Snapdragon 8 Gen 2 processzor
  • Akkumulátor: 5 000 mAh-s akkumulátor 100W-os vezetékes töltéssel
  • Kamerarendszer: 50MP+48MP+32MP-es hátsó tripla kamera rendszer (fő/széles látószögű/2x optikai zoom) és a 16MP-es szelfi kamera
  • Memória: 16 GB RAM és 512 GB beépített tárhely
  • Ár: 4 899 jüan (~ 711 dollár) a kizárólagos 16GB/512GB-os modell esetében