Idén július 5-én várjuk a Nubia Red Magic 8S Pro debütálását, ami az első olyan okostelefonok egyike, melyek már 24 GB RAM-mal is rendelkezni fognak. Már most találkozhattunk néhány izgalmas előzetessel a játékra optimalizált készülékkel kapcsolatban, valamint az AnTuTu listáján egy hatalmas, 1,7 milliós pontszámot látunk, ami a “csupán” 16 GB RAM-mal rendelkező változatra vonatkozik.

Új mércét állít a játéktelefonok világában a Nubia Red Magic 8S Pro

A listázásból megtudhatjuk, hogy a telefonban egy Snapdragon 8 Gen2 lapka található, 16 GB RAM, 512 GB tárhely, és gyárilag Android 13 fut rajta. Tudjuk, hogy a Nubia itt egy 6,8 hüvelykes FHD+ 120Hz AMOLED kijelzőt fog beépíteni, egy képernyő alatti szelfikamerát és egy 6000 mAh-s akkumulátort, 165W-os szuper gyorstöltési támogatással.

Nubia Red Magic 8S Pro

A Nubia Red Magic 8S Pro további változatokban is elérhető lesz, akár 1 TB tárhellyel is. Figyelembe véve, hogy ez egy játéktelefon, ez azt jelenti, hogy oldalsó triggereket is kapunk a telefon keretén. Az AnTuTu-ban elérhető hatalmas pontszámot nagyrészt a Nubia által integrált hűtőrendszernek köszönhetjük, amely képes a hőmérsékletek kontrollálására.

A telefon globális bevezetését július végére várjuk.