A OnePlus július 16-án Milánóban tartja meg várva várt nyári bemutatóeseményét, ahol várhatóan bemutatják a Nord 4-et. A pletykák szerint a OnePlus Buds 3 Pro és a OnePlus Watch 2R is debütálhat ezen az eseményen.

A OnePlus Milánóban leplezi le a Nord 4-et; Fém dizájn és prémium specifikációk
A OnePlus Milánóban leplezi le a Nord 4-et; Fém dizájn és prémium specifikációk

A OnePlus egy fém teaser kártyával hívta fel magára a figyelmet, amelyen az áll: „Néhányan azt mondják, hogy lehetetlen a 5G korszakban olyan okostelefont készíteni, amely fém erejével, kifinomultságával és tartósságával bír. Mi azt mondjuk… Soha ne alkudj meg.” Ez arra utalhat, hogy az új készülék(ek) fém dizájnt kapnak, ami ritkaság a mai 5G-s okostelefonok között.

Az indiai közösségi média oldalakon a OnePlus egy „Nord” feliratú ezüst teaser képet is megosztott, ami a Nord 4 közelgő bemutatását sejteti. Tavaly nyáron is a Nord termékek álltak a középpontban, így idén is hasonló eseményre számíthatunk.

Bár a OnePlus még nem erősített meg semmit hivatalosan, a kiszivárgott információk szerint a Nord 4 a kizárólag Kínában elérhető OnePlus Ace 3V átmárkázott változata lehet. Ez a modell egy 6,74 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik 1,5K felbontással, 120Hz-es frissítési rátával és lenyűgöző fényerősséggel. IP65-ös por- és vízállósággal rendelkezik. A motorháztető alatt egy Snapdragon 7+ Gen 3 SoC dolgozik, akár 16 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel, valamint Android 14 operációs rendszert futtat.

A Nord 4 mellett várhatóan bemutatják a OnePlus Buds 3 Pro és a OnePlus Watch 2R-t is. A Buds 3 Pro az OnePlus új, valódi vezeték nélküli fülhallgatóinak sorába illeszkedik, míg a Watch 2R a OnePlus Watch 2 megfizethetőbb változata lehet. Ez az óra várhatóan alumíniumötvözet házat kap, hasonlóan kínai megfelelőjéhez, de kissé csökkentett funkciókkal.