Az interneten már felbukkantak információk a OnePlus 12-ről, OnLeaks pedig korábban valósághű rendereléseket osztott meg a készülékről. A képek alapján úgy tűnik, hogy egy olyan telefonról van szó, ami az első a OnePlus kínálatában, amely periszkópos szenzorral rendelkezik a zoomolás érdekében. Yogesh Brar egy specifikációs listát is nyújtott erről a modellről, amelyben megerősítette a kamera jellemzőit is.

Ha Brar információi helytállóak, a OnePlus 12 5G egy 6,7 hüvelykes LTPO kijelzővel rendelkezik majd, 120 Hz-es frissítési rátával és 2K felbontással. Az új modell IP tanúsítvánnyal is bír, ami a vízállóságot bizonyítja, a gépház alatt pedig a legfejlettebb lapkát, a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-at találjuk. Az Android 14-et futtatja, és az OxygenOS 14 felület is jelen van rajta.

OnePlus 12 5G

Ami a hátlapi fényképezőgép beállításait illeti, várhatóan 50 MP-es OIS, egy 50 MP-es ultranagy látószögű és egy 64 MP-es periszkópos szenzor lesz benne a zoomolás érdekében. Érdekes, hogy a telefon 5400 mAh-s nagy kapacitású akkumulátort kap, amely 100W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli töltést tesz lehetővé. OnLeaks korábban azt állította, hogy 16 GB LPDDR5X RAM-mal és 256 GB UFS 4.0 tárhellyel számolhatunk.

OnePlus 12 5G

A szelfikamera valószínűleg 32 MP marad, mint a OnePlus 11 esetében. A kínai bemutató a Snapdragon 8 Gen 3 CPU debütálása után várható. Qualcomm várhatóan a cég október végi csúcstalálkozóján jelenti be ezt a lapkát.

Úgy gondolom, hogy a csúcsmodell világszerte elérhetővé válik, beleértve Európát is, valószínűleg 2024 elején.