A Nothing legújabb kezdeményezése, a CMF márka, most először készül belépni az okostelefon piacra. A vállalat, amely eddig főként okosórákat és fejhallgatókat dobott piacra, egy új, pénztárcabarát készülékkel bővíti termékpalettáját. Az újdonság neve CMF Phone (1), és 2024-ben várhatóan megjelenik a boltok polcain. A telefon műanyag házban kerül forgalomba, és három színből választhatnak a vásárlók: fekete, fehér, és narancssárga.

A CMF Phone (1) elsőként az indiai piacon debütál, rendkívül kedvező, mindössze 140 dolláros (kb. 51 000 forint) áron, ami jelentősen alacsonyabb, mint a Nothing Phone (2a) ára. A készülék felszereltsége közé tartozik egy 6,5 hüvelykes képernyő, valószínűleg Gorilla Glass védelemmel, és egy híresztelések szerint akár 50 megapixeles hátsó kamerával.

Technikai adatok tekintetében a CMF Phone (1) egy MediaTek Dimensity 5G lapkával büszkélkedhet, és egy 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely 33W-os gyorstöltést támogat. A telefon várhatóan a Nothing OS-t futtatja, bár a speciális funkciók nélkül, de a felhasználók élvezhetik a hároméves operációs rendszer és a négyéves biztonsági frissítéseket. Ez a modell kiváló választás lehet azok számára, akik egy megbízható, ám költséghatékony okostelefont keresnek alapvető használatra.