A Nothing Phone (2), melyet nagy izgalommal várnak a piacon, debütált a Geekbench tesztelési platformon. A készülék 1.253 és 3.833 pontszámokat ért el a teljesítmény teszten, 12 GB RAM-mal és valószínűleg a Snapdragon 8+ Gen 1 lapkát használva.

A Nothing Phone (2), a Nothing Phone (1) várt utódja, nyári megjelenést ígér a gyártótól. Néhány specifikációja is kiszivárgott, mint például a 120 Hz-es AMOLED kijelző, legfeljebb 12 GB RAM, 256 GB tárhely és egy 5.000 mAh-s akkumulátor.

A Nothing Phone (2) csúcskategóriás Snapdragon chippel mutatkozott be a Geekbench-en

A Geekbench listázásban további részletek derültek ki a Nothing Phone (2)-ról. A Qualcomm egy már törölt tweetben véletlenül megerősítette, hogy a készülék egy Snapdragon 8-as sorozatú processzorral lesz felszerelve. A fenti Geekbench listázás gyakorlatilag megerősíti ezt a feltételezést.

Valószínűleg a Nothing Phone (2) egy alacsonyabb minőségű Snapdragon 8+ Gen 1 variánst fog használni, amely csökkentett órajelekkel rendelkezik. Ez nem feltétlenül rossz, mert lehetőséget ad a Nothing cégnek, hogy néhány forintot megtakarítson, és (remélhetőleg) átadja a megtakarítást a vásárlónak.