A Nothing nem csak egy márka, hanem egy közösség, ahol a felhasználók és a termékek egymásra találnak. Carl Pei, a vállalat CEO-ja, Twitteren keresztül gyakran oszt meg részleteket az új termékekről és a vállalat híreiről. Nemrégiben arról számolt be, hogy a Nothing Phone (1) augusztusban frissítésre kerül az Android 14-es verzióra.

Ez a hír nagyon jól fog esni a Nothing Phone (1) tulajdonosainak, akik elsőként élvezhetik a gyors frissítést az új Nothing OS 2.0 rendszerre, még a Nothing Phone (2) július 11-i megjelenése előtt. Az új frissítés, mely az Android 14-en alapszik, a “funkcionális esztétika” jegyében született.

Az új verzióban a felhasználók könnyebben átlátható adatokat láthatnak, és a kezdőképernyő többé nem csak alkalmazásikonok gyűjteménye lesz. Az új kezdőképernyőn személyre szabott elemek és a felhasználók érdeklődési köreivel kapcsolatos információk jelennek meg. További változások is várhatóak, melyekről a július 11-i bejelentéskor lesz bővebb információ.

A Nothing Phone (2)-ről már annyit tudunk, hogy a Snapdragon 8+ Gen1 lapkával jön, és a dizájnja is eltér az első modelltől.