A Motorola ma két új modellt mutatott be, amelyek a Moto Edge 40 Neo sorozatot egészítik ki. A cég két új mobilja, a Moto G54 5G Power Edition és a Moto G84 5G különböző mértékben hoznak újdonságokat, de mindkettőben központi szerepet kap az erős akkumulátor és a 5G kapcsolat.

Moto G54 5G Power Edition

A Motorola moto g54 power edition egy igazi energiaóriás 6000 mAh-s akkumulátorral, amely 2-3 nap közepes használatot is kibír. Nem csak az akkumulátor ereje miatt emelkedik ki, hanem mert 5G-képes, és egy 6,5 hüvelykes FHD kijelzővel rendelkezik, aminek a frissítési gyakorisága 120 Hz. Sztereó hangszórók, audió jack és Dolby Atmos technológia is tartozik a csomaghoz.

Ezen felül az új Moto térbeli hangzás (Moto Spatial Sound) is megtalálható a telefonon, amely jobb basszusélményt kínál. A 50 megapixeles főkamera optikai stabilizációval és Quad Pixel technológiával is felszerelt, így négyszer nagyobb fényérzékenységet nyújt alacsony fényviszonyok mellett. Egy különálló Macro Vision kamera is segíti a közelképek készítését, míg a 16 megapixeles szelfikamera Face Beauty funkcióval szépíti meg az arcokat.

A készülék szívét egy MediaTek Dimensity 7020 lapka adja, amely 8 maggal és 2,2 GHz-es frekvenciával rendelkezik. A moto g54 power edition vegan bőr borítással érkezik, és az 8 GB/256 GB verzió is elérhető lesz. Mindezt egy elegáns külsejű, vízcseppek ellen is védett házban kínálja a Motorola.

Moto G84 5G

A moto g84 5G elegáns dizájnnal és modern színekben érkezik, sőt, főkamerája optikai stabilizációval van felszerelve. A készülék 6,5 hüvelykes pOLED képernyője kiemelkedik, ahogyan az is, hogy a főkamera 50 megapixeles és Ultra Pixel technológiát használ, amely nagy, 2 mikronos pixelekbe kombinálja a kisebbeket.

Fotók tekintetében a kamera ragyogó és élénk színekben képes megörökíteni a pillanatokat. Továbbá rendelkezünk egy 8 megapixeles széles látószögű kamerával, amely Macro Vision autofókusz funkcióval is bír. A selfie-k kedvelőinek egy 16 megapixeles frontkamera is rendelkezésre áll.

A készülék akár 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel is kapható, és Qualcomm Snapdragon 695 lapkával van felszerelve. A 5000 mAh-s akkumulátor 30W-os töltéssel gyorsan feltölthető. A telefon Viva Magenta árnyalatban érhető el, vegan bőr hátlappal és IP54 tanúsítvánnyal. A 6,5 hüvelykes pOLED képernyő végtelen kontrasztot és 10 bites színmélységet kínál, és mindezt kiegészíti a Dolby Atmos technológiával felszerelt sztereó hangszórók.

Ár és elérhetőség

A Moto G84 5G és a Moto G54 5G Power Edition szeptember 18-tól lesznek elérhetők Európában, mind a Motorola, mind pedig az általa kijelölt partnerek kínálatában. A Moto G84 5G körülbelül 105 000 Ft-ba, míg a Moto G54 5G Power Edition körülbelül 90 500 Ft-ba kerül.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!