Az Activision egy izgalmas utalást tett közzé, ami arra hajaz, hogy a következő Call of Duty játék a Modern Warfare széria újabb darabja lesz. Ez az információ talán elsőre meglepőnek tűnhet, hiszen a 2022-es évben a Call of Duty sorozat a Modern Warfare II-vel bővült. Azonban, ha eddig is követted a játék világának híreit, akkor nem fogod különösebben meglepőnek találni, hogy a következő nagy dobás a Call of Duty: Modern Warfare III lesz. Ezt az információt már korábban több módon is kiszivárogtatták, például a Monster energiaital csomagolásán található rejtélyes jelek formájában.

Ahogy láthatod, a hivatalos Call of Duty Twitter fiók azt írja, hogy “Megosztjuk művészi képességeinket és még többet jövő héten”, mellette hamis kulcsgrafikával, amely a Modern Warfare III információk korai kiszivárogtatásának helyzetét vicceli meg. Ez összhangban van a nemrégiben közzétett Modern Warfare II 5. évad blogbejegyzéssel, amely bejelentette, hogy a következő Call of Duty-t egy “különleges esemény” keretében fogják bemutatni a játékban.

“Csatlakozz a Call of Duty: Warzone-hoz, hogy megtapasztald a Call of Duty 2023 világbemutatóját egy korlátozott ideig tartó eseményben”, olvasható a blogbejegyzésben. “Csatlakozz a Shadow Company-hoz, hogy szembenézz a Konni erőkkel, és biztosítsd a vegyi fegyver fenyegetést, mielőtt túl késő lenne. Maradj a Call of Duty csatornáin, hogy többet megtudj a közelgő bemutatóról”.

Úgy tűnik, hogy a bemutató a következő héten lesz, bár azt még nem tudjuk, hogy mikor és hogyan. Érdekesség, hogy az idei új Call of Duty bejelentése ellentmond a tavalyi korai jelentéseknek, amelyek szerint a Call of Duty 2023-at kihagyja.