A Huawei egy új készülék, a Huawei Enjoy 60 Pro bemutatására készül május 18-án. Ez a középkategóriás, figyelemfelkeltő kialakítású okostelefon először Kínában jelenik meg a piacon. Meghódító tulajdonságai között szerepel az erős akkumulátor és a hátoldalán található kettős kamera. A készülékkel kapcsolatban hivatalos előzetes is megjelent, melyben a további izgalmas funkciókról olvashatunk.

A Huawei Enjoy 60 Pro a zöld színben ragyog és erőteljes akkumulátorral érkezik

Azonban mielőtt belemerülnénk a részletekbe, érdemes tudni, hogy a Huawei Enjoy 60 Pro valójában a Huawei Nova 11i újracsomagolt változata. Ez azt jelenti, hogy a kialakítás és a funkciók nagy része változatlan marad. Ilyenek például a 6,8 hüvelykes, 90 Hz-es frissítési rátájú kijelző, a belső Snapdragon 680 4G processzor, valamint a hátoldalán található 48 megapixeles széles látószögű és 2 megapixeles bokeh kamera.

A Huawei Enjoy 60 Pro a zöld színben ragyog és erőteljes akkumulátorral érkezik

Az Enjoy 60 Pro különlegessége az oldalra szerelt ujjlenyomat-olvasó és a 5000 mAh kapacitású akkumulátor. A töltési sebesség is javult a Nova 11i-vel szemben, a készülék már 66W-os gyorstöltést is támogat a korábbi 40W helyett. A két készülék között további eltérések lehetnek a különböző konfigurációk terén. Míg a Nova modell csak 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel rendelkezik, az Enjoy 60 Pro esetében többféle opció is elérhető lehet.

A Huawei Enjoy 60 Pro a zöld színben ragyog és erőteljes akkumulátorral érkezik

Az új készülék alapértelmezésben a HarmonyOS 3 rendszert futtatja, és várhatóan kedvező áron lesz elérhető. A telefon egy lenyűgöző mentazöld színben jelenik meg, amit az előzetesben is megtekinthetünk.