A Honor márkának köszönhetően egy új mobiltelefon érkezett a piacra, az elnevezése Play 8T. Ez a modell a költségvetési kategóriában versenyez, de nem spórol a kiváló specifikációkkal. Jelenleg csak Kínában kapható, de reméljük, hogy hamarosan más területeken is bemutatkozik.

A Honor Play 8T 12 GB RAM-mal és masszív akkumulátorral jön a piacra
A Honor Play 8T 12 GB RAM-mal és masszív akkumulátorral jön a piacra

Dizájnjában a Honor Play 8T lenyűgöző, különösen a 8-as számra emlékeztető hátlapi kameraelrendezéssel és a matt felülettel, ami fekete, zöld átmeneti és ezüst-kék színben érhető el. Ezen kívül a hátlapon még toll vagy hullám mintázat is található. A kijelzőn egy kis kivágás található a kamera számára, a készülék három oldalán pedig vékony keretek, míg alul egy kissé vastagabb keret található.

A Honor Play 8T 12 GB RAM-mal és masszív akkumulátorral jön a piacra

Ami a technikai részleteket illeti, a kijelző 6,8 hüvelykes IPS LCD, FHD+ felbontással és 90Hz-es frissítési rátával. A lapka a MediaTek Dimensity 8020, emellett pedig 12 GB RAM áll rendelkezésre, plusz 8 GB virtuális RAM. A hátlapi kamera duál rendszerű: 50 mpx széles látószögű és 2 mpx bokeh szenzorral, az előlapon pedig egy 8 mpx-es kamera található. Oldalsó ujjlenyomat-olvasó is része a telefonnak.

Honor Play 8T

A készülék rendelkezik audio jack csatlakozóval, sztereó hangszórókkal, és egy masszív 6000 mAh-s akkumulátorral, amit 35W-os vezetékes töltéssel lehet feltölteni. Kínában az alapmodell 150 dollárba (kb. 55 000 Ft) kerül.