Az Apple hétvégi frissítései során megérkezik az iPadOS 17 Beta 2, amely jelenleg a fejlesztőknek kerül szállításra. A legfontosabb újítások között szerepel a rendszer stabilizálása és azok a funkciók, amelyeket az Apple WWDC 2023 keynote-ban láthattunk, amikor az iPadOS 17 hivatalosan bemutatásra került.

A frissen érkezett iPadOS 17 Beta 2 új funkciókat tesz elérhetővé az iPadOS tesztelői számára

A frissítések között szerepel a Záróképernyő felújítása, valamint új stock háttérképek, mint az Astronomy vagy a Kaleidoscope. Továbbá bevezetésre kerül a “motion effect” funkció a Live Photos-hoz, amely dinamizmust ad a záróképernyőhöz, amikor a táblagépet feloldjuk.

Megjelenik a korábban az iPhone-on látott Live Activities funkció is, amely lehetővé teszi, hogy valós időben kövessük az eseményeket, például egy ételrendelés kiszállítását vagy egy meccs pontszámát. Az iPadOS 17 Beta 2 továbbá interaktív widgeteket tartalmaz, és a Safari segítségével több profil között is váltogathatunk, például a munka és otthon között.

A biztonsági szempontok is javulnak, a végleges verziót szeptember vége vagy október eleje körül látjuk majd meg. Az iPadOS 17 további részleteit itt találálod!