A közkedvelt üzenetküldő alkalmazás, a WhatsApp hamarosan egy frissítést kap, amelynek köszönhetően felhasználói egyszerre több fiókot is kezelhetnek majd ugyanarról az okostelefonról. A legfrissebb, a WhatsApp Business alkalmazásra kiadott Androidos béta verzióban fedezték fel ezt az új funkciót, amely rövidesen a klasszikus alkalmazásban is elérhető lesz.

Több telefonszám, egy eszköz: a WhatsApp új funkciója megkönnyíti az üzenetkezelést

A WhatsApp az elmúlt hónapokban számos új funkcióval gazdagította alkalmazását a felhasználói visszajelzések alapján. Így lesz majd lehetséges több telefonos számmal társított fiókokat beállítani és kezelni egyetlen eszközről.

Több telefonszám, egy eszköz: a WhatsApp új funkciója megkönnyíti az üzenetkezelést

A felhasználók ezzel könnyedén tudják majd irányítani különböző fiókjaikból érkező üzeneteiket egy helyről. Eddig két WhatsApp fiók kezelése ugyan lehetséges volt egy készüléken, de komoly korlátozásokkal. Az első fiókhoz a klasszikus WhatsApp alkalmazást, a másodikhoz pedig a WhatsApp Business verziót kellett használni. Az új funkció mind az iOS, mind az Android rendszeren elérhető lesz.

Az elmúlt évben a WhatsApp megnövelte frissítéseinek ütemét és számos újítást vezetett be. Például néhány héttel ezelőtt indították el a Companion módot, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy ugyanazt a WhatsApp fiókot akár négy különböző eszközön is használják. Ez a funkció már néhány hónapja tesztelés alatt áll, és már széles körben hozzáférhető.