Carl Pei, a Nothing vállalat vezérigazgatója augusztus elején jelentette be a CMF by Nothing márkát. A cég alá tartozó termékek elsősorban a pénztárcabarát kategóriában fognak megjelenni, és a piaci helyzetből ítélve, leginkább a kínai Redmi és Realme márkákkal rivalizálnak majd. Most pedig már azt is tudjuk, hogy szeptember 26-án mutatják be az új termékeket, az esemény Indiában lesz.

A hivatalos bejelentés az indiai Nothing vezetőtől jött, aki a Twitteren erősítette meg az információt. Még nem láttunk előzeteseket a termékekről, de már korábban szivárogtak részletek. Egy okosórát, egy fülhallgató párost és egy 65W-os GaN töltőt fog bemutatni a vállalat.

CMF by Nothing

A Watch Pro by CMF nevű okosóra 1,96 hüvelykes AMOLED kijelzővel fog érkezni. Az óra Always On Display (AOD) funkcióval, 600 nites fényerővel és 50Hz-es frissítési rátával lesz ellátva. A dizájnját tekintve lapos kijelzővel és kerekített sarkokkal bír, valamint egy narancssárga gumi szíjat kap. A készülék GPS-sel, Bluetooth 5.3-mal és IP68 víz- és porállósággal is rendelkezik, plusz egy 330 mAh-s akkumulátor gondoskodik a hosszú, akár 13 napos üzemidőről. Az egészségmonitorozásra is alkalmas lesz, többek között pulzus-, oxigén- és stresszszint-mérési lehetőségekkel, valamint több mint 100 sportmód támogatásával.

CMF by Nothing

A Buds Pro by CMF fülhallgatókról kevesebbet tudunk, de azt már hallottuk, hogy 11 órás üzemidőt és Ultra Bass technológiát ígérnek. A 65W-os GaN töltő két USB-C és egy USB-A porttal lesz felszerelve.

CMF by Nothing

Ami az árakat illeti, a Watch Pro 55 dollár, a Buds Pro 43 dollár, és a GaN töltő 37 dollár kerül majd.

Szeptember 26-án derül ki minden a CMF by Nothing új termékeiről.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!