A Microsoft bejelenti, hogy a Bing chatbotját a SwiftKey billentyűzet alkalmazásba integrálja Android és iOS rendszereken is. Ennek köszönhetően a felhasználók a billentyűzetükről cseveghetnek a bottal és kereséseket végezhetnek anélkül, hogy appok között váltanának.

A Bing három új funkcióval bővíti a SwiftKey-t: Chat, Tone és Search. A Chat segítségével közvetlenül a Binggel beszélhetünk, például ha ötletes választ keresünk vagy gyorsan információra van szükségünk. A Tone az AI segítségével igazítja a kommunikációt a helyzethez, például ha hivatalos stílusban írunk vagy új nyelvet tanulunk. A Search lehetővé teszi a billentyűzetről történő internetes keresést.

A Bing chatbot integrációja a SwiftKey billentyűzetbe új lehetőségeket nyit az okostelefonokon

Ezek az újdonságok a SwiftKey-ben minden olyan piacon elérhetőek, ahol a Bing is elérhető. A Search mindenki számára elérhető, de a Tone és Chat használatához Microsoft fiók szükséges. A frissítés elérhető, és a Bing ikon a billentyűzet felett látható majd.

A Bing chatbot integrációja a SwiftKey billentyűzetbe új lehetőségeket nyit az okostelefonokon

Korábban a Microsoft tervezte megszüntetni a SwiftKey-t iOS-en, de végül megtartotta. Valószínűleg reméli, hogy a Bing integrációval növeli a SwiftKey népszerűségét.

A Bing a Skype csoportos csevegéseiben is elérhető lesz. Már csak egy csoporttagra van szükség, akinek hozzáférése van az előnézethez, hogy a csoport használhassa a Binget. A Binggel közösen tervezhető csoportos utazás, étteremkeresés és egyéb programok. A Binget a Skype kapcsolatok között található “Bing in Skype” lehetőséggel adhatjuk hozzá a csoportos csevegéshez.

Végül a Bing a Microsoft Starton keresztül is elérhető, ami személyre szabott hírolvasási élményt nyújt a felhasználóknak.