A Bang & Olufsen bemutatta legújabb, legkiválóbb hordozható hangszóróját, a Beosound A5-öt, amely a GamFratesi tervezői együttműködésével készült. A Beosound A5 modellben integrált vezeték nélküli töltő található a telefonok számára. Az új, stílusos hangszóró alumíniumot, fát és papírszálat egyesít. A Nordic Weave színválaszték alumínium felső és alsó részt, tölgyfa fogantyút és szövetből és papírból készült rácsot/mesh-t tartalmaz.

A Bang & Olufsen Beosound A5 modellje egy új stílusos és erős hordozható hangszóró, amelybe integrált vezeték nélküli töltő is beépítésre került

A Beosound A5 sötét Antracit fekete változata is elérhető, amely az erdők téli esztétikáját idézi. Az A5 IP65 tanúsítvánnyal rendelkezik, így víz- és porálló. A moduláris kialakításnak köszönhetően a hangszóró könnyen javítható. A B&O különféle burkolatokat kínál különböző anyagokból és színekből a hangszóró testreszabásához. A hangszóróban 4 hangszóró és 4 digitális erősítő található, összesen 280 wattal.

A Bang & Olufsen Beosound A5 modellje egy új stílusos és erős hordozható hangszóró, amelybe integrált vezeték nélküli töltő is beépítésre került

Az A5 360 fokos hangot biztosít, egy 5,25 hüvelykes mélynyomóval, két 2 hüvelykes középnyomóval és egy 3/4 hüvelykes magasnyomóval rendelkezik. A készülék beamformingot, AirPlay 2-t, Chromecastot és Spotify Connectet is támogat. Az akkumulátoros üzemidő 12 óra, a felső panel pedig a telefon vezeték nélküli töltésére szolgál. A termék ára a Nordic Weave változatban 999 euró (kb. 374 600 Ft), a Dark Oak változatban pedig 1099 euró (kb. 412 000 Ft).