Belerohantunk az iPhone 15 hivatalos megjelenésének hónapjába, és ha pontosak akarunk lenni, már csak 11 nap van hátra a nagy pillanatig. Rengeteg információmorzsával szolgáltak már a telefonokról, de az Apple szigorúan kezeli a prototípusokhoz kapcsolódó információkat, ezért eddig csak alkatrészekről, házakról és makettekről kaptunk képeket. Most viszont új makettek érkeztek az iPhone 15 és az iPhone 15 Pro számára, amelyek célja, hogy bemutassák a készülékek különböző színváltozatait.

Az iPhone 15 és iPhone 15 Pro színváltozatait bemutató makettek lepik el a netet

A képek Sonny Dickson jóvoltából kerültek nyilvánosságra, és láthatóan jobban sikerültek, mint az előzőek.

A galériában feltűnik, hogy az iPhone 15 zöld, kék, rózsaszín, fehér vagy fekete színben lesz elérhető, míg az iPhone 15 Pro fekete, ezüst, kék és szürke (Titan Gray) változatban jelenik meg.

Zöld, kék, fekete és még sok más: így néznek ki az iPhone 15 és 15 Pro új színváltozatai

Az Apple sajátos stílusában a Pro modellek színválasztéka visszafogottabb, üzletiesebb, míg az alapváltozatok frissebbek és élénkebbek. A galériában az iPhone 15 makettein kívül látható a készülék alján található USB-C port és az oldalán elhelyezett fizikai gombok is. A Pro és Pro Max modellek esetében megtartották a néma módba állító csúszkát, és ezeknél az Action Button is megtalálható lesz, amely különböző nyomásérzékenységi szintekkel fog reagálni.

Egy érdekes adalék, hogy a hivatalos meghívón a “Wunderlust” szó is szerepel. Ez valószínűleg a telefon keretére utal, ami egy különleges, csillogó anyagot tartalmaz. Ráadásul a hivatalos bejelentést közlő képen az Apple logó is egy hasonló csillogó anyaggal van hintve, amely szimbolikusan porlasztott formában a fentebb bemutatott színeket ötvözi.

Apple iPhone 15 Wunderlust

(A “Wunderlust” szó a “csoda” és a “vágy” német szavakból ered, és általában egy erős vágyat vagy érdeklődést fejez ki valami iránt, ami csodálatos vagy új.)

A szeptember 12-i dátumra várjuk a hivatalos árakat is. Egy pletyka szerint az iPhone 15 Pro 256 GB-os változata hazánkban körülbelül 650 000 forintban lesz listázva.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!