Egy Reddit felhasználónak sikerült idő előtt megvásárolnia a Samsung Galaxy Buds 3 Pro-t, és közzétett egy sor képet, valamint megerősítette a 250 dolláros árat. A Samsung Unpacked eseménye július 10-én lesz, de úgy tűnik, hogy az üzletek szivárgásai nem maradnak abba.

A Plastic_Development1 nevű Reddit felhasználó (AlexPaulBennett az X-en) az Egyesült Államokban vásárolta meg a Buds 3 Pro-t, majd az interneten közzétett képeket róluk. A képek alapján az új fülhallgatók száras dizájnt kaptak, szemben a korábbi szár nélküli modellekkel. A pengefények a fülhallgatókban nem azonnal láthatóak, de a második képen kivehetők. Az újratervezett tok átlátszó fedéllel érkezik.

Alex megerősítette, hogy a fülhallgatók ára 250 dollár, ami 20 dollárral több, mint a Galaxy Buds 2 Pro ára. Emellett megjegyezte, hogy a többpontos csatlakozás nem támogatott a nem Galaxy telefonokon, és az aktív zajszűrés (ANC) jobb, mint az első generációs Apple AirPods Pro-n.

Az akkumulátor élettartamáról egyelőre nincs információ a felhasználótól, de egy korábbi szivárgás szerint az ANC bekapcsolásával hat óra lejátszási időre, ANC nélkül pedig hét órára lehet számítani.

További Samsung szivárgásokra is számíthatunk a július 10-i Unpacked esemény előtt.