A Motorola új mérföldkőhöz érkezett az okosórák piacán a Moto Watch 40 bemutatásával, ami a tavaly debütált Moto Watch 70 kompaktabb változataként érkezik. Ez az új modell, amely a Moto Watch 200 mellett mutatkozott be, egy 1,57 colos ívelt LCD kijelzővel büszkélkedhet, amely több mint 85 számlapot kínál a felhasználóknak, így széleskörű személyre szabási lehetőségeket biztosítva.

Motorola Moto Watch 40
Motorola Moto Watch 40

A dizájnt tekintve a Moto Watch 40 egy elegáns, cinkötvözetből készült házzal és cserélhető szilikon szíjakkal érkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern felhasználók igényeihez. Az IP67 minősítés biztosítja a víz és por elleni védelmet, amely az aktív életmódot folytatóknak is ideális választás. A Moto Watch OS kezeli a szoftveres részét, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy értesítéseket kapjanak közvetlenül a csuklójukon, bár a hívások fogadása és az üzenetekre való válaszadás nem támogatott.

Új taggal bővül a Moto Watch család: bemutatkozik a kompakt Moto Watch 40
Új taggal bővül a Moto Watch család: bemutatkozik a kompakt Moto Watch 40

Az egészségügyi és fitnesz funkciók terén a Watch 40 egy lépéssel előrébb lép, a pulzusszám-figyelővel és a SpO2 nyomon követésével, amelyek 24 órán át aktívak, valamint a stressz és alvásfigyeléssel, amelyek mind a Google Fit-tel integrálódnak. A 240 mAh-s akkumulátorral rendelkező óra akár 10 napos üzemidőt is kínál, és a gyors töltési funkcióval csupán 25 perc alatt elérhető a teljes töltöttség.

A Motorola Moto Watch 40 Phantom Black és Rose Gold színváltozatokban lesz kapható, és az ára 65 amerikai dollár, ami körülbelül 23 300 forintnak felel meg, a Moto hivatalos weboldalán.