A Logitech G, a Logitech játékosoknak szánt felszerelésekkel foglalkozó részlege, bemutatta a G515 LIGHTSPEED TKL Wireless Gaming Keyboard billentyűzetet. Ez a legújabb modell modern, alacsony profilú dizájnnal és magas teljesítménnyel rendelkezik.

Az alacsony profilú billentyűzeteket a letisztult megjelenésük és hatékony használatuk miatt kedvelik. A G515 modell mindössze 22 mm magas, így nincs szükség csuklótámaszra, ami kényelmet biztosít a hosszú játékidők alatt. Az alacsony profilú kapcsolók 1,3 mm-nél aktiválódnak és 3,2 mm teljes utazási távolsággal rendelkeznek, lehetővé téve a játékosok számára a gyorsabb reakciót.

Arnaud Perret-Gentil, a Logitech G PC Gaming részlegének vezetője így nyilatkozott: „A G515-tel kiterjesztettük a kompakt esztétikát és beépítettük legújabb technológiai újításainkat, mint a LIGHTSPEED, LIGHTSYNC és a KEYCONTROL, hogy gyors és kiterjedt funkciókat biztosítsunk a játékosoknak.” Ez magában foglalja a hangszigetelő habréteget, előre kenhető billentyűket, beépített stabilizátorokat és prémium PBT billentyűsapkák használatát, melyek kellemes gépelési élményt és finom hangzást nyújtanak.

A G515 billentyűzet a KEYCONTROL technológiát is kínálja, amely lehetővé teszi minden egyes billentyű személyre szabását akár 15 különböző művelet elvégzésére, beleértve a makrók, hangjelek és világítási effektek hozzárendelését. Ez növeli a testreszabási lehetőségeket és a kontrollt, előnyt biztosítva a játékosok számára.

Főbb jellemzők és specifikációk:

  • 2:1 LIGHTSPEED Wireless Pairing: Lehetővé teszi egy játékegér, például a G502 X PLUS, csatlakoztatását a G515 LIGHTSPEED dongle-on keresztül, felszabadítva egy USB portot.
  • LIGHTSYNC RGB világítás: Körülbelül 16,8 millió színhez biztosít hozzáférést, amely testreszabható és szinkronizálható a Logitech G eszközökkel a G HUB-on keresztül.
  • Tri-Mode csatlakoztathatóság: Lehetővé teszi a választást a LIGHTSPEED vezeték nélküli, a Bluetooth® és az USB-C kábeles adatkapcsolat között.
  • Akkumulátor élettartam: Akár 36 óra folyamatos és megszakítás nélküli játék.

Ár és elérhetőség

A Logitech G515 LIGHTSPEED TKL Wireless Gaming billentyűzet a LogitechG.com oldalon érhető el és helyi partnereknél júliustól, ajánlott fogyasztói ára 149,99 EUR (kb. 59 500 Ft) a vezeték nélküli verzió esetében, míg a vezetékes verzió ára 109,99 EUR (kb. 45 000 Ft), amely az év folyamán kerül forgalomba.

További információkért látogasson el a LogitechG.com oldalra.