A Logitech G legújabb billentyűzete, a PRO X 60 LIGHTSPEED, minden szempontból a profi játékosok igényeire van szabva. Kompakt kialakításával, kiemelkedő funkcionalitással és széleskörű testreszabhatóságával arra tervezték, hogy növelje a játék hatékonyságát és kényelmét minden versenyen. Ez a model, ami fekete és fehér színben is elérhető, már kapható a LogitechG.com weboldalon 199 eurós áron (kb. 79 000 Ft).

Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED

A PRO X 60 LIGHTSPEED elsődleges újítása a KEYCONTROL technológia, amely lehetővé teszi akár 15 különböző funkció hozzárendelését egyetlen gombhoz. Ez a mértékű személyre szabhatóság kulcsfontosságú lehet a versenyeken, ahol minden egyes millimásodperc és gombnyomás számít.

Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED

A termék már bebizonyította népszerűségét a profi játékosok körében is. Michaela ‘mimi’ Lintrup, a G2 Esports Valorant csapatának, és Emma „Emy” Choe, a FlyQuest RED Counter Strike 2 csapatának tagja is dicsérte a billentyűzet kompaktságát és testreszabhatóságát, ami lehetővé teszi számukra, hogy maximalizálják munkaterületüket anélkül, hogy feláldoznák a játékhoz szükséges funkciókat.

Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED

A LIGHTSPEED vezeték nélküli technológia gyors és stabil kapcsolatot biztosít, míg a GX Optical kapcsolók, amelyek tárgy- és lineáris változatban kaphatók, azonnali és pontos választ garantálnak minden lenyomott billentyűre. A billentyűzet további jellemzői közé tartozik a PBT Dual-shot billentyűk, az RGB LIGHTSYNC világítás, a játékmód kapcsoló, a hangerőszabályzó és a Bluetooth kapcsolat.