A Nothing Phone (2a) még alig jelent meg, és máris itt vannak a hírek arról, hogy két újabb, továbbfejlesztett változata is érkezhet, “PacManPro” és “Tetris” kódnéven. Ez a lépés a Nothing részéről egy olyan újítás, amely a márka korábbi modelljének sikerén alapul.

Az Android Headlines információi szerint a Nothing már dolgozik a Phone (2a) frissített verzióján, ahol a “PacManPro” nevet hallva azonnal egy speciális kiadásra asszociálhatunk, hasonlóan ahhoz, ahogyan a OnePlus is készített egy Nord modellt. Ezek a változatok új dizájnelemeket, erősebb lapkát és előtelepített szoftvereket kaphatnak az eredeti Phone (2a)-hoz képest.

Új fejlesztések a Nothing háza táján: a Phone (2a) két speciális kiadása: "PacManPro" és "Tetris" kódnevű modellek

A spekulációk Dylan Roussel (@evowizz) Twitteren megjelent információi nyomán kezdődtek. Roussel felvetette a két új Nothing Phone modell lehetőségét ebben az évben. Már volt szó a Nothing Phone (3)-ról is, de a “PacManPro” és a “Tetris” kódnevek új fejlemények. A jelenlegi Nothing Phone (2a) kódneve “Aerodactyl”, de “PacMan” néven is ismert. A “PacManPro” kódneve “A142P”, ami utalhat egy fejlettebb processzorra, jobb kamerára és újratervezett külsőre, további LED-ekkel.

A “Tetris” modellről keveset tudni, de a Nothing egy eseményt tervez április 18-ra, ahol valószínűleg több részletet és előzetes információt kapunk, bár ez az esemény elsősorban a fülhallgatóikra összpontosít majd.