Az Apple a közelmúltban dobta piacra az iPhone 15 Pro és Pro Max modelleket, amelyek már titánium keretükkel hívják fel magukra a figyelmet, ám ezek még csak matt, kefélt felületűek. Azonban úgy tűnik, az iPhone 16 Pro készülékek egy lépéssel tovább mennek: a legfrissebb szóbeszéd szerint ezek a telefonok már egy fényesebb, polírozott titánium kerettel büszkélkedhetnek majd.

Ez a változás köszönhető az anyag- és színkezelési technológiák fejlődésének, állítja yeux1122, aki a dél-koreai Naver platformon osztja meg előrejelzéseit, és általában pontos belső információkkal szolgál. Bár hozzátette, hogy a keret nem lesz teljesen karcolásálló, valószínűleg ez nem fogja visszatartani a vevőket, különösen, hogy új színekben, mint a Space Black és Rose, valamint a megszokott fehér és szürke árnyalatokban jelenik meg a készülék.

Tehát az Apple nem csak külsőleg teszi vonzóbbá a következő generációs iPhone-t, hanem funkcionális területen is ígér újításokat. Egy forrás szerint a készülék keretei keskenyebbek lesznek, míg a kamerák átrendezése lehetővé teszi a nagyobb akkumulátorok beépítését.

Ezek a specifikációk egyelőre csak pletykák, de ahogy közeledünk a hivatalos bejelentés időpontjához, egyre több konkrétum várható a következő hónapokban.