Az MSI nemrégiben bejelentette az együttműködését a Mercedes-AMG Motorsporttal, és ennek eredményeként létrejött egy limitált kiadású, Stealth 16 nevű laptop. Ez a készülék egyesíti a csúcskategóriás játékélményt és a magasfokú műszaki megoldásokat, amelyek mindkét márka védjegyei.

MSI Stealth 16

Az MSI Stealth 16 háza magnézium-alumínium ötvözetből készült, és az eszköz felületét egyedi, AMG Rhombuses minta díszíti. A Mercedes-AMG Motorsport ikonikus logói a laptop tetején, alján és a hátlapján is megtalálhatóak, ezzel is kiemelve az autóversenyzés és a számítástechnika közötti szinergiát.

MSI Stealth 16

Technikai szempontból a laptop kiemelkedő teljesítményt nyújt: a 13. generációs Intel Core i9 lapka és az NVIDIA GeForce RTX 4070 laptop GPU biztosítják a zökkenőmentes játékélményt. Az 4K OLED panel és az MSI Cooler Boost 5 hűtési rendszer, ami két ventilátort és öt hűtőcsövet tartalmaz, kiváló vizuális és hűtési teljesítményt garantálnak.

MSI Stealth 16

Azok számára, akik az alapmodellnél többre vágynak, elérhető a Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport csomag, amely egyedi kiegészítőket tartalmaz: egért, egérpadot, USB meghajtót és többek között képeslapokat is.

Már elérhető a Stealth 16, és ez az élmény nem olcsó. Az MSI boltjában 2899 dollárért (kb. 985 000 Ft) kapható.

MSI Stealth 16

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!