Ma, július 10-én, 15:00-kor (magyar idő szerint) kerül sor a Samsung nyári Unpacked eseményére Párizsban, ahol több izgalmas új terméket is bemutatnak. Az eseményt élőben közvetítik, így otthonról is könnyedén követheted a legújabb fejlesztéseket és bejelentéseket.

A legújabb összecsukható telefonok, a Galaxy Z Fold6 és Z Flip6, az új okosórák, a Galaxy Watch7 és a Galaxy Watch Ultra, valamint a Galaxy Buds3 fülhallgatók. Az esemény élő közvetítése elérhető lesz a Samsung hivatalos weboldalán és különböző streaming platformokon. A közvetítés során a Samsung bemutatja a legújabb technológiai újításait, köztük a Galaxy AI funkciókat, melyek a felhasználói élményt hivatottak fokozni.

Az élő közvetítés követéséhez látogass el a Samsung hivatalos weboldalára vagy keresd az integrált stream linkeket. Az esemény részleteit és a bemutatott termékekről szóló friss információkat folyamatosan frissítik a közvetítés során.

Ne hagyd ki a Samsung Unpacked eseményt, és légy az elsők között, akik megismerik a legújabb Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra és Galaxy Buds3 készülékeket. Kövesd élőben ma, 15:00-kor, és légy részese a technológia jövőjének.