A Samsung jelentős változásokra készül a következő években, különös tekintettel a Galaxy S csúcsmobiljaira. Információk szerint a vállalat már 2026-ra új dizájnt fog alkalmazni a készülékein, mely jelentősen eltér a jelenlegi minimalista stílustól. Az újítások már a 2024-es és 2025-ös Galaxy S24 és S25 modelleken is érzékelhetőek lesznek.

Egy dél-koreai forrás szerint a Samsung nemcsak a dizájnt, hanem a készülékek méretét is érintő változtatásokat tervez. Egyes pletykák szerint egy kisebb méretű Galaxy S Ultra változaton is dolgoznak, amely az iPhone Pro széria versenytársaként jelenhet meg, integrálva a Galaxy FE sorozatba. Ez azt jelenti, hogy lehetőség nyílik egy kompaktabb, mégis erős Galaxy S Ultra, vagy egy magasabb képességű Galaxy FE megjelenésére.

A vállalat emellett a Galaxy A sorozat készülékeinek méretcsökkentését is fontolgatja. A Samsung továbbá egy új modellt is tervez, amely a Galaxy Fold Lite néven kerülhet piacra, követve a Galaxy Z Fold 6 megjelenését. Ez a modell esetlegesen kisebb méretű vagy teljesen eltávolított külső kijelzővel rendelkezhet. A források szerint azonban a Galaxy Z Flip sorozat továbbra is népszerű marad, és nem valószínű, hogy a Fold Lite megjelenése miatt megszűnne.