Egy ellentmondásos pletyka érkezik ma, amely szembe megy az eddigi hírekkel. Ez a Samsung Fan Edition sorozatával kapcsolatos. Úgy tűnik, hogy a dél-koreai cég nem tervezi a Galaxy S23 FE megjelentetését ebben az évben. Ehelyett egy valóban újszerű, hármasan hajlítható készülék érkezhet, amely hasonló a gyártó által az elmúlt két évben bemutatott prototípusokhoz. Lentebb részleteket találhatunk.

A pletykák egy népszerű és megbízható forrástól származnak, Yogesh Brar-tól. Ő azt állítja, hogy a Samsungnak nincs terve a Galaxy S23 FE-vel, viszont a Galaxy Z Fold 5 és Z Flip 5 hajlítható telefonok fejlesztésén dolgozik. Emellett az idén először egy tripla hajlítható készülék is megjelenhet.

Samsung tripla hajlítható eszközt jelenthet be idén, és a Galaxy S23 FE-t ejtik 2023-ban!

Nem tudjuk pontosan, mire számíthatunk, azonban a dél-koreai cég több prototípust is bemutatott eltérő méretekkel. Egy ilyen eszköz két zsanért és egy hajlítható képernyőt tartalmaz. A médiafogyasztásra és a többfeladatosságra összpontosító készülék képernyője kibontva összehasonlítható egy táblagépével.

Tehát egy új formátumról beszélünk a hajlítható telefonoknál. Most már csak azt kell megtudnunk, hogyan fog kinézni, mennyibe fog kerülni, és milyen további funkciókat hoz a Samsung ezzel a készülékkel. Kíváncsi vagyok, milyen vastagsága lenne egy ilyen eszköznek. A Galaxy Z Fold 4 jelenleg körülbelül 14,2 mm vastag. Egy tripla hajlítható eszköz könnyedén elérheti a 18-19 mm vastagságot összehajtott állapotban.

Bár az információ megbízható forrásból származik, fontos, hogy a hírt egy kis bizonytalansággal kezeljük.