Idén ősszel a Google bemutat néhány új, izgalmas eszközt. A Pixel 8 telefonok mellett egy új okosóra is érkezik, amely a Pixel Watch utódja lesz, a cég első okosórája. Már kiszivárogtak néhány részletek erről a modellről, de most egy újabb hírt osztunk meg veletek. A Pixel Watch 2 a Google Play Console-ban tűnt fel, és most már több specifikációját is ismerjük.

Pixel Watch 2: Milyen újdonságokkal készül a Google új okosórája?

A dizájn látszólag nem változott túl sokat az elődhöz képest. A kerek, enyhén ívelt szélű OLED kijelző mérete továbbra is 1,2 hüvelyk. A felbontása 384 x 384 pixel, és a készülék alatt egy Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1 lapka található az előző generációs Exynos helyett.

A Pixel Watch 2 a Wear OS 4.0 operációs rendszeren fut, és 306 mAh-s akkumulátort kap, ami nagyobb, mint az előző modell 294 mAh-s akkumulátora. Az óra 2 GB RAM-mal érkezik, ami ugyanannyi, mint a Samsung új okosóráiban, például a Galaxy Watch 6-ban.

Az is kiderült, hogy a Pixel Watch 2 komoly változásokat hoz a dizájnban, annak ellenére, hogy hasonlít az elődjéhez. Az óra anyaga rozsdamentes acélról alumíniumra vált. Ez könnyebbé teszi az órát, de a test érzékenyebb lehet a karcolásokra.

Most már csak azt kell kivárni, hogy milyen további funkciókat hoz az új óra, és megéri-e beszerezni az előző Pixel Watch helyett, amelynek az ára valószínűleg csökkenni fog az új modell megjelenése után.