Bármit is gondoljatok Carl Pei-ről, a Nothing és az OnePlus mögött álló emberrel kapcsolatban, amikor marketingről és hype-ról van szó, ő bizony nincs párja. Ma megtudtuk, hogy a Nothing Phone (2) különleges, piros bódékban (Nothing Kiosk-ban) fog debütálni New Yorkban.

Carl Pei egy Twitter-bejegyzésben tárta a nagyközönség elé, hogy New Yorkba érkezett egy speciális piros bódéval, mely 2023. július 13-án 19:00 órakor nyitja meg kapuit. További ilyen bódékon fognak felbukkanni Londonban, Bangalore-ben, Indiában és a világ többi nagyvárosában. A bódé vibráló piros színe az OnePlus piros kábelét juttatja eszembe, és nem tudom ezt az asszociációt kikapcsolni.

A semmiből lett valami: a Nothing Phone (2) piros bódékban lesz árusítva, New York-ban!

Való igaz, hogy a piros szín jobban felkelti az emberek figyelmét, mint a többi szín. Másrészt a Nothing termékeiben minimális a piros szín jelenléte, leginkább LED-ek vagy piros pontok formájában jelenik meg a terméken. A Nothing Phone (1)-nél például egy piros LED világít a hátlapon, amikor videót veszel fel. Egy dolog biztos: a Nothing a kedvenc önálló márkámmá vált kommunikáció és promóció terén.

A dicséret Carl Pei-nak szól, aki rendkívül szerethető, mobiltelefonokat tesztel a YouTube-on és nyitott, kommunikatív ember. Olyan, mint Elon Musk karrierje elején. Kíváncsian várjuk, hogy az új termék megfelel-e a hype-nak. 2023. július 11-én kiderül.