A Motorola nemrég bemutatta két új összecsukható okostelefonját, a Razr 50-et és a Razr 50 Ultra-t, amelyek az egyik legdrágább és leginkább MI-orientált készülékek a piacon. Ezek az eszközök számos MI-eszközzel érkeznek, különösen a kamera funkciók terén, mint például az AI Auto Smile Capture, Gesture Capture, Google Photos Auto Enhance és Face Beauty.

Az amerikai gyökerekkel rendelkező gyártó bejelentette, hogy együttműködik a Google-lel, hogy a Gemini elérhető legyen a 2024-es Razr sorozatban. Ennek eredményeként a Razr felhasználói először férhetnek hozzá a Gemini-hez közvetlenül a külső kijelzőről. Emellett a Google Photos hozzáférést is beépítették, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy megtekintsék, töröljék, kedvencnek jelöljék vagy megosszák a felhőben tárolt fotókat és videókat anélkül, hogy kinyitnák a telefonjukat.

Motorola és Google együttműködése

A terveik között szerepel egy új funkció, az Ask Photos bevezetése is, amely a Gemini segítségével új módot kínál a fotók keresésére. Továbbá a Razr felhasználók három hónapos hozzáférést kapnak a Gemini Advanced szolgáltatáshoz, amely magában foglalja a Google AI modelljeit, további költségek nélkül.

A Google One AI Premium csomag részeként a Razr felhasználók 2 TB felhő tárhelyet kapnak, valamint a Gemini-t használhatják kedvenc Google alkalmazásaikban, mint például a Gmail és a Docs. Az együttműködés keretében a felhasználók hozzáférést kapnak a Google Cloud által támogatott Moto AI funkciókhoz is, beleértve a Moto Magic Canvas-t és a Style Sync-et.