Az OPPO Find N3 Flip az a következő nagy név az összecsukható telefonok világában, ami valószínűleg már ezen a nyáron megjelenik. A legfrissebb hírek szerint a készüléket még ebben a hónapban, augusztusban fogják bemutatni, új kameradizájnnal és az előző modellnél megszokott külső kijelzővel.

Emlékeztetlek titeket, hogy a Find N2 Flip hozta el először a nagyobb méretű külső kijelzők divatját az összecsukható telefonoknál. Megjelenésekor több rekordot is felállított, mint például a töltési sebesség vagy az akkumulátor kapacitás, és egy erős MediaTek Dimensity 9000 lapkával volt felszerelve. A készülék Londonban debütált februárban, és be kell vallani, nem rendelkezett annyi külső kijelző funkciónnal, mint a Moto vagy Samsung riválisai.

OPPO Find N3 Flip

A Find N3 Flip ugyanazzal a külső kijelzővel érkezik, ami 3,26 hüvelykes méretű volt. Ezt az információt a PriceBaba oldal megosztott képei is megerősítik. Az új kameramodul az előző modell két kamera résnyílása helyett most egy kör alakú modult tartalmaz, három kamerával.

A Hasselblad márka logóját is megtaláljuk a készüléken, és egy villanót is látok a készülék hátulján. A belső specifikációkat tekintve egy Snapdragon 8 Gen 2 lapkára számítok, 8 vagy 12 GB RAM-mal és egy változatlan méretű belső kijelzővel. Kíváncsian várjuk, mit kínál majd a harmadik kamera a fő és az ultrawide mellett. Talán egy telefotó objektívet?