Nemrégiben már láthattuk a Xiaomi Mix Fold 3 készülék csomagolásának képeit, most pedig hivatalos előzetes képek kerültek elő, amelyek a készülék hátulját mutatják. A képeken az új, négyszeres kamera kivehető, a LEICA logóval díszítve. A bemutatót augusztus 14-re tervezik, és ezen a napon valószínűleg más újdonságokkal is találkozhatunk, elsősorban a kínai piacon.

Az előzetes képeken a telefon hátulját ábrázoló részletek alapján impozáns kameraegységet láthatunk, melynek közepén a LEICA logó foglal helyet. A tippelő, Rodent950 információi szerint a telefon különös figyelmet szentel a képalkotásnak. Különösen figyelemre méltó a periszkóp típusú telefotó kamera is, ami valószínűleg 5x-os optikai zoomolást kínál.

A Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun szerint a Mix Fold 3 “úttörő lesz az összecsukható telefonok piacán”. Elképzelhető, hogy a készülék képes lesz eltüntetni a kijelző közepén lévő hajlatot. A telefon belsejében a Snapdragon 8 Gen2 lapka lesz a meghajtó erő, amit akár 16 GB RAM és kiváló minőségű sztereó hangszórók egészítenek ki.

Izgatottan várjuk az augusztus 14-i bejelentést, és addig is bízunk benne, hogy további képeken és információkon keresztül többet megtudunk a készülékről.