A Honor a közelmúltban jelentette be, hogy új termékeket fog piacra dobni november 23-án. Bár kezdetben nem árulták el, hogy pontosan milyen eszközökről van szó, mostanra kiderült, hogy az új Honor 100 szériáról van szó. Az interneten már találhatók a készülékek képei és specifikációi, beleértve az egyedi és figyelemre méltó kamerakialakításukat.

Honor 100

A Honor 100 és Honor 100 Pro modelleket már felsorolták néhány kínai kiskereskedő weboldalán, így a specifikációk egy része már ismert, és a dizájn is felfedésre került. Az alapmodell egy pontszerű kivágással rendelkező szelfikamerát és egy téglalap alakú fotómodult kap, melynek szenzor része „félhold” formájú. A Pro változat viszont egy ovális hátlapi kameramodullal és kettős szelfikamerával büszkélkedhet.

Honor 100

Mindkét készülék görbített OLED panelekkel érkezik, optikai ujjlenyomat-szenzorokkal a kijelző alatt. A Honor 100 1.5K felbontást kínál, és egy új generációs Snapdragon 7 Gen3 lapkával van felszerelve. Egy 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és 100W-os vezetékes töltési képességgel. Ezenkívül a telefon 50 MP-es főkamerával van ellátva OIS-szel és egy 2x optikai zoomot kínáló telefotó kamerával.

A Honor 100 Pro viszont egy csúcskategóriás modellként érkezik Snapdragon 8 Gen2 processzorral. Ez a készülék is rendelkezik 100W-os vezetékes töltéssel, de további részletek egyelőre nem állnak rendelkezésre. Mivel a bejelentésig még kevesebb mint 10 nap van hátra, várhatóan további információk fognak megjelenni a közeljövőben.