Az OPPO az UEFA Bajnokok Ligájával kibővített partnerség keretében bemutatta a Find N3 és Find N3 Flip telefonokat, amelyek a 2023/2024-es szezon hivatalos készülékei lesznek.

Kaká és az OPPO összecsukható csodája: Hogyan került a Find N3 sorozat az UEFA Bajnokok Ligájának reflektorfényébe?

Tegnap az OPPO Find N3 bemutatóján derült ki, hogy az OPPO az UEFA Bajnokok Ligájával meghosszabbítja együttműködését a következő futballszezonra is. Ennek eredményeként az OPPO Find N3 és Find N3 Flip okostelefonok lesznek a népszerű sportesemény hivatalos készülékei.

A márka arca továbbra is a 2007-es világbajnok és Aranylabda-díjas Kaká (Ricardo Izecson dos Santos Leite) marad.
Az OPPO arca továbbra is a 2007-es világbajnok és Aranylabda-díjas Kaká (Ricardo Izecson dos Santos Leite) marad.

A márka arca továbbra is a 2007-es világbajnok és Aranylabda-díjas Kaká (Ricardo Izecson dos Santos Leite) marad. A sportoló elmondta, hogy lenyűgözte a Find N3 sorozat elegáns dizájnja és kiváló kamerája. Egy ajándék Find N3 telefont is kapott, így ő lett az első, aki a világon kipróbálhatta ezt az összecsukható készüléket.

Rövid visszatekintésként, az OPPO már korábban is aktív szereplője volt a futball világának, például az FC Barcelonával való együttműködésükkel. A 2022-ben kezdődött UEFA partnerség pedig tovább erősíti ezt az elkötelezettséget. Az OPPO emellett a teniszterületen, például a Roland Garroson is jelen van.