Március elején az Instagram számos új funkcióval gazdagodik, amelyek a felhasználók közötti kommunikációt célozzák megkönnyíteni, új kifejezési módokat és az üzenetkezelést javító lehetőségeket kínálva. Ezek között szerepel a már elküldött üzenetek szerkesztése, a gyors hozzáférés érdekében a beszélgetések tetejére rögzíthető csoportok vagy baráti csevegések, valamint a felhasználói felület testreszabását lehetővé tevő témák.

Instagram frissítésekkel bővül: üzenetszerkesztés, beszélgetések kiemelése és testreszabott témák

A legfigyelemre méltóbb újdonság az üzenetszerkesztés funkció, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy 15 percen belül módosítsák a már elküldött üzeneteket. Csak hosszan kell nyomnia az adott üzeneten, majd kiválasztania a Szerkesztés lehetőséget. Emellett mostantól lehetőség nyílik legfeljebb három csoportos vagy baráti beszélgetés rögzítésére az üzenetek listájának elején, ezzel is elősegítve a zökkenőmentes kommunikációt.

Instagram frissítés

További újításként megjelenik az az opció is, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy szabályozzák, kik láthatják az üzeneteik olvasottságát – legyen szó az összes Instagram-ismerősükről vagy csak kiválasztott személyekről. A matricakedvelők örömére bevezetésre került a kedvenc matricák mentésének lehetősége is. Az egyéni stílus kifejezésének új eszközeként pedig mostantól mindenki számára elérhetővé válik a felület testreszabása témák segítségével.

Instagram frissítés