A berlini technológiai vásáron, az IFA 2023-on, jelen vannak a Marshall emberei is. A cég ezen az eseményen egy izgalmas, vezeték nélküli fülhallgató-párt jelentett be, amely nemcsak prémium dizájnnal, de hangzásbeli és kapcsolódási újításokkal is büszkélkedhet. Beszélünk most a Marshall MOTIF II-ről, ezek a fülhallgatók egy “koncertszintű” akusztikai élményt ígérnek.

A MOTIF II sorozat nem tér el jelentősen elődjétől a dizájn terén. Ugyanazt a bőrbevonatú kialakítást látjuk, kényelmes fülpárnákkal és lefelé hosszabbított szárral. Viszont hardveres fejlesztések is vannak. Az új változat 6 mm-es hangszórókkal rendelkezik, és az akkumulátor időtartama 10 órával nőtt az elődhöz képest. Ráadásul a Bluetooth LE is megjelenik itt, amely csökkenti a késleltetést.

IFA 2023: A Marshall bemutatja a MOTIF II vezeték nélküli fülhallgatókat, amelyek akár 30 óráig is bírják az akkumulátorral és hatékony ANC móddal rendelkeznek

Minden egyes fülhallgató hat órányi üzemidővel bír, és a töltődoboz segítségével ez akár 30 óráig is meghosszabbítható. A Marshall gyors töltési lehetőséget is beépített, így 15 perc töltéssel egy órányi lejátszási időt kaphatsz.

A fülhallgatókat az USA-ban 199 dollárért árulják (kb. 69 000 Ft), és a szállítások szeptember 12-től kezdődnek. Európában az elkövetkező hetekben válik elérhetővé.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!