A FreeBuds Pro 2+ fülhallgatók mellett a Huawei bejelentette a FreeBuds 5 fülhallgatókat is. Ezek a klasszikus fülkupával ellentétben új, csepp vagy könny formájú dizájnt kaptak. A 2021-es FreeBuds 4 utódjának felszereltségét lentebb olvashatjátok.

A Huawei FreeBuds 5 félig-fülbe illeszkedő, fülkupa nélküli kialakítással rendelkezik, elegáns, fényes kanyarokkal. Az eszköz funkcióit a fülhallgató pálcáján, érintéssel lehet elérni és változtatni. Továbbá IP54 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja a por- és vízállóságot. Az audio részhez 11 mm-es meghajtók tartoznak, mellettük 3 zajszűrő mikrofon és adaptív algoritmus található.

A fülhallgatók a hallójáratot elemzik, és azokhoz alkalmazkodó zajszűrést biztosítanak. Emellett 3 térbeli audio móddal és Dual HD Audio tanúsítvánnyal rendelkeznek. Megtudtuk továbbá, hogy ultra széles sávú optimalizáció is elérhető a hallássérültek számára. A tokban található 505 mAh-s akkumulátort a fülhallgatók 42 mAh-s akkumulátora egészíti ki.

A fülhallgatókkal 5 óra zenehallgatás vagy 3,5 óra zajszűréssel rendelkező zenehallgatás érhető el. A teljes autonómia elérheti a 30 órát. Az eszköz gyors töltést támogat, azaz 5 perc töltés 2 óra zenehallgatást eredményez. A FreeBuds 5 egyszerre több készülékkel is csatlakoztatható, audio megosztással és alacsony késleltetésű móddal is rendelkezik a játékosok számára.

A fülhallgatók ezüst, fehér vagy korall narancssárga színben érhetők el, 50.000 Forintos áron.