A HONOR legújabb összecsukható telefonja, a Magic V3, a kiszivárgott információk szerint négy egyedi színben lesz elérhető: Tundra Green, Qilian Snow, Velvet Black és Silk Road Dunhuang. A július 12-én esedékes megjelenés számos innovatív dizájn- és csúcskategóriás specifikációt ígér, prémium élményt nyújtva a felhasználóknak. Ezek az információk az ithome.com oldalról származnak.

Magic V3 Tundra Green
Magic V3 Tundra Green

A Tundra Green friss és természetes tónust kínál, tökéletes azoknak, akik a természet közelségét keresik.

HONOR Magic V3 Qilian Snow
HONOR Magic V3 Qilian Snow

A Qilian Snow a Qilian-hegység hófehér tisztaságát és eleganciáját idézi, kifinomultságot és nyugalmat árasztva.

HONOR Magic V3 Velvet Black
HONOR Magic V3 Velvet Black

A Velvet Black a klasszikus eleganciát és titokzatosságot képviseli, ideális választás a kifinomult stílus kedvelőinek.

HONOR Magic V3 Silk Road Dunhuang
HONOR Magic V3 Silk Road Dunhuang

A Silk Road Dunhuang egy narancssárga bőr kivitel, amely a Selyemút ősi kultúráját és gazdag történelmét idézi, ötvözve a modern technológiát a hagyománnyal.

A szemet gyönyörködtető színek mellett a Magic V3 lenyűgöző műszaki jellemzőkkel is rendelkezik. A készülék Qualcomm Snapdragon 8 Gen3 processzorral van felszerelve, amely gyors és hatékony teljesítményt nyújt. A telefon 5.5G kapcsolódási lehetőséggel és műholdas hívások támogatásával biztosít zavartalan kommunikációt.

A kamerarendszer egy 50MP-es tripla konfigurációból áll, periszkópos lencsével a kiváló minőségű zoom érdekében. Az 5000 mAh feletti akkumulátor támogatja a 66W-os gyorstöltést és a vezeték nélküli töltést is. Az eszköz vékony és könnyű kialakítása fémkerettel és oldalsó ujjlenyomat-érzékelővel rendelkezik.

A Magic V3 július 12-i hivatalos megjelenésekor minden részlet kiderül, és a HONOR további meglepetésekkel is készül rajongói számára. A Magic V3 mellett a vállalat más érdekes eszközöket is bemutat, továbbra is innoválva a mobil technológia területén.