A OnePlus Nord 4 okostelefon nemrégiben több platformon is felbukkant, kezdve a bejelentést előre vetítő teasertől egészen a hands-on fotókig. Ma azonban egy hivatalos poszter megerősítette, hogy az új modell valóban fém unibody dizájnt kap, és a színek is megjelentek: zöld, fekete és ezüst.

A OnePlus Nord 4 bemutatja a fém unibody dizájnt egy hivatalos poszteren
A OnePlus Nord 4 bemutatja a fém unibody dizájnt egy hivatalos poszteren

A poszteren látható a készülék teljes fémháza, kivéve a kamera felső részét, ahol 2.5D ívelt üveg található. A fém keret lapos, és felül infravörös adó, jobb oldalon hangerőszabályzó és bekapcsoló gomb, bal oldalon pedig a némítócsúszka kapott helyet. Az alján a hangszóró és a USB Type-C port található.

A OnePlus Nord 4 dizájnja emlékeztet az első Google Pixel modellre, különösen az előlapi sík képernyőjével és a vékony kereteivel. A hátlapon kettős kamera és egy dupla LED-vaku található, ami a telefon eleganciáját és stílusát tovább fokozza.

A Nord 4 bemutatása izgalmasnak ígérkezik, különösen azok számára, akik elégedettek voltak a Nord 3 teljesítményével, kijelzőjével és kamerájával. Az új modell nem csak látványos, de a dizájn és funkcionalitás terén is magasra teszi a lécet.