A nyár beköszöntével és a vakáció idejével növekszik a szükségesség, hogy otthonunkat biztonságban tudjuk, akkor is, ha éppen nem tartózkodunk ott. Ezúttal egy olyan biztonsági eszközt mutatunk be, ami erre tökéletes megoldást nyújthat. A fókuszban az IHOXTX DF220 biztonsági kamera áll, melyet az Amazon németországi oldalán találtunk meg.

Ha HÉTFŐ akkor AMAZON: Megfizethető biztonságot nyújt az IHOXTX DF220 napelemes biztonsági kamera

Ez a kamera nem csupán a kedvező árának köszönhetően vonzó választás, hanem különböző hasznos funkciói miatt is. Többek között képes teljes HD minőségben színes képeket rögzíteni, napenergiával működik, és van éjjellátó módja is.

IHOXTX DF220

Az eszköz egy 5200 mAh-s akkumulátort tartalmaz, amihez napelem is jár, így a kamera energiaellátása megoldott. A gyártó szerint akár 1-3 hónapig is működhet fényforrás nélkül, de ha naponta két órán át éri napfény, az egész évre elegendő energiaellátást biztosít.

IHOXTX DF220 napelemes biztonsági kamera

Az IHOXTX DF220 víz- és porálló (IP66 védelemmel rendelkezik), és pontos riasztási funkcióval is fel van szerelve. Az Amazon németországi oldalán 59,99 euróért (kb. 23 ezer Ft) kapható, ami 25%-kal kevesebb, mint az alap ár. A szállítási díj 7,28 euró (kb. 2,700 Ft), de ezért cserébe a csomagot közvetlenül haza szállítják.

A kamerát a hozzá tartozó mobilalkalmazásban ellenőrizhetjük, ami iOS-en és Androidon is elérhető. Több családtag is hozzáférhet és irányíthatja, továbbá értesítéseket kapunk, ha a kamera betolakodót észlel. Több mint 2000 vásárló dicséri a terméket, melynek átlagos értékelése 4,5/5 csillag. Ha felkeltette az érdeklődésed, itt rendelheted meg az IHOXTX DF220 biztonsági kamerát!