A nyári hőségben mindannyian vágyunk egy kis felfrissülésre, akár egy medence mellett, akár egy hűvös hegyi patak partján. Azonban legtöbbször a munkahelyünkön kell maradnunk, és valami praktikus megoldást keresünk a kánikula elviselésére. Erre nyújt megoldást a Cafago-n elérhető kompakt és hordozható mini ventilátor, amely most rendkívül kedvező áron kapható.

Kompakt és hordozható ventilátor segít a hőségben, mindössze 12,99 euróért a Cafago-n
Kompakt és hordozható ventilátor segít a hőségben, mindössze 12,99 euróért a Cafago-n

Ez a ventilátor egy erős, turbó légáram rendszert alkalmaz, amely hatékonyan és széles körben biztosítja a hűs levegő keringését. A készülék precíz vezérlést tesz lehetővé, köszönhetően a +/- állítógomboknak, és az 1800 mAh akkumulátornak köszönhetően akár 8 órányi folyamatos működést is biztosít. Továbbá, a ventilátor USB-C porttal rendelkezik, ami megkönnyíti a töltést.

Biztonsági szempontból is jól felszerelt: egy integrált AI chip védi a készüléket a túlmelegedéstől és egyéb problémáktól. A ventilátor strapabíró kialakítása miatt ideális otthoni, irodai használatra, vagy akár egy hosszú vonatút során is, amikor a klímaberendezés nem elegendő.

Ez a praktikus eszköz mindössze 12,99 euróba kerül a Cafago-n, ami kb. 5100 Ft-nak felel meg. A rendelés leadása után 2-3 héten belül megérkezik, pont időben a júliusi hőségre. Itt rendelheted meg!