A “Ha HÉTFŐ akkor AMAZON” sorozatunk újabb epizódjában egy hasznos terméket találtunk az Amazon DE-n, ami az egész családnak örömet okozhat. Az Esky kulcstartók hasonló funkcionalitást kínálnak, mint az Apple AirTag vagy a Samsung Galaxy SmartTag, azonban jóval megfizethetőbb áron segítik a 15-30 méteres körzetben elveszett tárgyak megtalálását.

A csomagban 6 különböző színű kulcstartó található, melyeket például kulcshoz, pénztárcához, vagy akár háziállat nyakörvéhez is rögzíthetünk. A közelgő nyaralási időszakra gondolva érdemes egyet elhelyezni táskában vagy bőröndben utazás közben is.

Ha HÉTFŐ akkor AMAZON: Esky kulcstartó nyomkövetők: pénztárcabarát alternatíva az Apple AirTag és Galaxy SmartTag ellenében

Ezek a nyomkövetők nem Bluetooth technológiával működnek, így nem követhetők okostelefonon. A csomagban található távirányító azonban rádiófrekvenciás jelet küld minden egyes készülékhez. Amikor megpróbáljuk megtalálni az elveszett tárgyat, a nyomkövető hangot ad ki, így könnyedén lokalizálható. Minden kulcstartó egy könnyen cserélhető CR2032 elemmel működik, amely akár 6-12 hónapig is elegendő lehet. A csomagban 6 új elem is található.

Ha HÉTFŐ akkor AMAZON: Esky kulcstartó nyomkövetők: pénztárcabarát alternatíva az Apple AirTag és Galaxy SmartTag ellenében

Az Esky kulcstartó nyomkövetők ára 24,99 euró (9 380 Ft), a szállítás további 6,49 euróba (2 436 Ft) kerül. Mivel a termék Európából szállítják, nincsenek további költségek, és közvetlenül az otthonod ajtajáig érkezik.

Az Amazon DE vásárlói vélemények alapján sokan elégedettek a termékkel. Az egyetlen apró hátrány, hogy minden kulcstartó ugyanazt a hangot (bip) adja ki, amikor keresik őket. Ennek ellenére a termék népszerű, és több mint 11 000 vélemény alapján majdnem 5 csillagos értékelést kapott. Itt rendelheted meg!