Úgy tűnik, hogy a Google Home alkalmazás bővíti támogatását a különféle okos otthoni eszközök közül, többek között függönyök, fűtők, háztartási gépek, mint például mosógépek és hűtőszekrények, és még sok más eszköz számára.

Ahogy az új Google Home alkalmazás tervezése egyre inkább elérhetővé válik korai előzetesekben, a Google folyamatosan finomítja az átfogó funkcionalitást. Ebbe beletartozik a „kedvencek” fül módosítása, egy új zárolási képernyő parancsikon-újratervezése, a Nest Wifi vezérlők beállításai és a Matterr-el kapcsolatos funkciók. Az alkalmazás továbbá jobb vezérlést biztosít a tévékészülékek felett, beleértve a tévékészülékeket, az Xbox konzolokat és a hasonló eszközöket, mint például a Philips Hue Sync doboz.

Google Home alkalmazás fejlesztése: jobb támogatás függönyök, fűtők, háztartási gépek és egyéb eszközök esetében

Az elmúlt néhány hét során a Google tovább javította az okos otthoni eszközök támogatását a Home alkalmazásban. Megfigyeltük az élő adások megtekintésének lehetőségét több okos otthoni kamera esetében, és új áttervezéseket és kibővített funkcionalitást az okos otthoni eszközök számára.

Google Home alkalmazás fejlesztése: jobb támogatás függönyök, fűtők, háztartási gépek és egyéb eszközök esetében

A GHomeFrance csapata több különböző eszköztípusra vonatkozó frissített felületeket észlelt. Az ablakredőnyök és függönyök esetében egy csúszka jelenik meg, amely beállítja azt a pontot, ahol a redőny vagy a függöny nyitva kell lennie, ezt a felületet néhány érzékelőnél észleltük, de úgy tűnik, ez hiba volt. A fűtők és párologtatók esetében a tipikus be/ki kapcsoló mellett különböző üzemmódok beállításai is elérhetővé váltak.

Google Home alkalmazás fejlesztése: jobb támogatás függönyök, fűtők, háztartási gépek és egyéb eszközök esetében

Más okos otthoni készülékek is frissültek. A sütők több üzemmódot és beállítást jeleníthetnek meg a kapcsolók mellett, és azt észleltük, hogy egy LG hűtőszekrény esetében bizonyos üzemmódok, például a légfilter és a jégkészítő, a Home alkalmazásban keresztül vezérelhetők. Korábban ez a készülék csak megjeleníthető volt az alkalmazásban, de nem lehetett vele semmit csinálni. Végül azt is észrevették, hogy a Home alkalmazás most már jobb vezérlést biztosít a robot fűnyírók felett, a robotporszívókhoz hasonló vezérlésekkel.

Valószínűleg az elmúlt néhány hónap során más eszközök is frissültek, és mindezt örömmel látjuk. A Home alkalmazás gyorsan központi ponttá válik minden okos otthoni eszköz számára, és rendkívül hasznos. A továbbfejlesztett támogatásnak köszönhetően a felhasználók könnyebben irányíthatják és testreszabhatják otthonukat, valamint élvezhetik a kényelmes és hatékony okos otthoni élményt. Ez a folyamatos fejlesztés azt mutatja, hogy a Google elkötelezett amellett, hogy egyszerűbbé és intuitívabbá tegye az okos otthoni eszközök használatát a felhasználók számára.