Idén márciusban debütált Kínában a vivo V27 Pro. Csak néhány hét múlva már készülünk a vivo V29 Pro modell bemutatására. Általában legalább hat hónapot kellene várni egy utódmodellre, de úgy tűnik, ez a modell korábban érkezik, mint vártuk. A cég már tett közzé előzetes információkat, és úgy tűnik, hogy ez a modell globálisan lesz elérhető. Ma megismerhetjük a telefon specifikációit.

A vivo V29 sorozatról nemrég írtunk, amikor már rendelkezésre álltak néhány információk erről a modellcsaládról. A Pro verzió kissé háttérbe szorult eddig. Úgy tűnik, hogy Malajziában létrehoztak egy hivatalos weboldalt a telefonhoz, és néhány tulajdonsága már ismert.

Globális bevezetésre készül a vivo: Ismerd meg az új V29 Pro és Lite modelleket

A vivo V29 Pro egy 6,7 hüvelykes, kanyargós OLED kijelzőt kap, 120Hz-es frissítési rátával és Full HD+ felbontással. A hátlapon 64 MP-es főkamerát találunk, míg az előlapon egy 50 MP-es szelfikamera található. A telefon 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, 66W-os töltést támogat, és a csúcsverzióban 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel érkezik.

Lehetséges, hogy a telefon ugyanazt a panelt kapja, amely a vivo V27 Pro modellen is található, de a kamera (64 MP vs. 50 MP az előző modellnél) és a V29 Pro akkumulátora nagyobb. A okostelefon várhatóan Android 13-mal és a Funtouch OS 13 felülettel érkezik. Még nem világos, hogy milyen lapkát fogunk kapni. Az elődmodellben a MediaTek Dimensity 7200 lapka volt.

A vivo V29 sorozat júniusban érkezik, és tudjuk, hogy tartalmazni fog egy Lite, Pro és alapmodellt. A Lite verzióról nemrégiben szivárgott ki információ, így tudjuk, mire számíthatunk. Egy 6,78 hüvelykes AMOLED kijelzőt kap FHD+ felbontással és 120Hz-es frissítési rátával. A telefonban Snapdragon 695 lapka, 8 GB RAM, 128 GB tárhely található, és microSD-kártyahely is rendelkezésre áll.

Most, hogy ezeket a specifikációkat szemügyre vesszük, lehetséges, hogy a vivo V29 Lite globálisan a vivo Y78 rebrandelt változataként érkezik majd. A telefon nemrégiben debütált Szingapúrban, és ezt a konfigurációt hozza. Rendelkezik egy polikarbonát házzal, ívelt panelel, 64 MP-es kamerával F/1.8-as nyílással a hátulján és OIS-szel. 5000 mAh-s akkumulátorral szerelték, amelynek töltése vezetékkel 44W-on történik.

További részleteket várhatunk júniusban, a hivatalos bemutató után. Az eddig elérhető információk alapján a vivo V29 Pro és vivo V29 Lite modellek jelentősen fejlettebbek lehetnek, mint az elődmodellek. Az új modellek piacra kerülésekor remélhetőleg még több részletet fogunk megtudni a telefonok specifikációiról és azok globális elérhetőségéről.