Az Honor X50 5G okostelefon bemutatása közeledik, amely előzetes információink szerint minden figyelmet megérdemel. Egy hivatalos előzetes kép tanúsága szerint már bizonyos, hogy a készülék bemutatójára július 5-én kerül sor. Ezzel párhuzamosan több specifikáció is napvilágra került, melyek hatalmas érdeklődést váltottak ki.

Az Honor X50 5G megjelenése közelg, komoly figyelemre számíthat

Az Honor X50 5G kialakítása került a legtöbb vita középpontjába, ami a márka megszokott stílusvonalát követi. Különösen figyelemre méltó a kör alakú hátoldali kamera, amely, mint megtudtuk, egy 108 megapixeles széles látószögű és egy 2 megapixeles makro vagy bokeh szenzort tartalmaz. A készülék hajlított OLED képernyővel is büszkélkedhet, amely 6,78 hüvelykes, 1,5K felbontású és 120 Hz-es frissítési rátával rendelkezik.

Honor X50 5G

A MI által vezérelt lapka, a 4 nm-es technológiával készült Snapdragon 6 Gen1, újdonságnak számít. A készülék 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel kerül piacra, az előlapon pedig 8 megapixeles kamera található. A telefon hatalmas, 6000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely 35W-os töltést támogat, így még intenzív használat mellett sem merül le gyorsan.

Az Honor X50 5G bemutatóját nagy izgalommal várjuk, és már most biztosak vagyunk benne, hogy ez a telefon is méltó lesz a Honor márkához, tovább erősítve a márka reputációját az okostelefon piacon.