A Xiaomi nem áll le az újdonságokkal, és az év vége felé közeledve bemutatja a középkategóriás Redmi Note 13R modellt. A China Telecom által közzétett információk és képek alapján ez a készülék valóban figyelemre méltó.

Redmi Note 13R

Az arany színű változat, amely naplemente-szerű gradienssel büszkélkedik, különösen szemet gyönyörködtető. A hátoldalon található, POCO-stílusú kameramodul két lencsét és LED vaku-t foglal magában. A telefon alsó részén USB Type-C port, mikrofon és hangszórórács található.

Redmi Note 13R

A Redmi Note 13R nem csak külsőleg tűnik vonzónak, hanem a belső tulajdonságai is lenyűgözőek. A 6.67 hüvelykes FHD+ kijelző, 5000 mAh-s akkumulátor 33W-os töltéssel, és a 16 megapixeles szelfikamera mind hozzájárulnak a felhasználói élményhez. A hátlapi fő kamera 108 megapixeles, mellé pedig egy 2 megapixeles bokeh vagy makró lencse társul.

A hardver szempontjából a Redmi Note 13R egy Snapdragon 4 Gen2 lapkával, 12 GB RAM-mal érkezik, és gyárilag Android 13 operációs rendszerrel fut. Mindez együttvéve egy igazán figyelemre méltó készüléket ígér a középkategóriában.