Néha a legnagyobb tech óriások sem tudják megőrizni titkaikat. Az újdonságok szivárgása néha a cégek szándékos akciója, néha pedig csak véletlenül esik meg. A Samsung Galaxy Watch 6 Classic esete az utóbbi kategóriába tartozik.

Egy focista csuklóján bukkant fel a Samsung még be nem jelentett okosórája, a Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Az okosóra, amelyet a Samsung július 26-án tervez bemutatni a Galaxy Watch 6 széria részeként, olyan társaságban, mint a Galaxy Z Fold 5, a Galaxy Z Flip 5 és a Tab S9 táblagépek, egy nagyon váratlan helyen került elő. A Premier League-ben játszó, Tottenham csapatát erősítő Son Heung-min csuklóján bukkant fel, amint hazafelé tartott a dél-koreai szabadságáról, és az Incheon Nemzetközi Repülőtér 1-es terminálján haladt át.

A fotó július 14-én készült, amikor a futballista visszatért Angliába, hogy folytassa a nyári edzéseket. Az óra a pillanatok alatt felhívta magára a figyelmet, hiszen a Watch 6 Classic változata újra bevezeti a fizikai forgatható keretet, amely hiányzott a korábbi Watch 5 Pro modellből. Azt is észrevehettük, hogy a Watch 6 kerete keskenyebb, mint az elődjéé.

Egy focista csuklóján bukkant fel a Samsung még be nem jelentett okosórája, a Samsung Galaxy Watch 6 Classic

A fotón a fekete színű óra látható, de várhatóan az új modell ezüst színben is megjelenik. A Samsung a szériát július 26-án mutatja be, ahol az új órák a Wear OS 4 operációs rendszert és a One UI Watch 5 felhasználói felületet fogják használni, amelyek a fitness nyomon követést, a pontosabb egészségügyi adatokat és az új eszközök használatát tűzik ki célul.