A Motorola hamarosan bemutathatja a Razr Lite nevű összecsukható telefonját, amely a prémium Razr Plus 2023 alatt foglal helyet a kínálatban. A telefon várhatóan a “Lite” jelző nélkül is bemutatásra kerülhet, és a vállalat egyszerűen csak Motorola Razr 2023-nak nevezheti el. A MySmartPrice és a tipster OnLeaks közösen szivárogtatta ki a készülék első képeit és részleteit.

A Razr Lite 2023 kagylómobil-stílusú összecsukható kialakítással érkezik, vékony kávákkal és kamerafurattal a felső középső részen. A készülék külső részén egy kis borítókijelző található, amely korlátozott feladatokra használható, például az idő megjelenítésére, értesítések vagy bejövő hívások ellenőrzésére.

A készülék mellett egy kettős kamera elrendezés és egy LED vaku modul helyezkedik el. Az ívelt keret antennavonalakkal rendelkezik, ami a fém használatára utal. A renderképek alacsony minőségű, valós életből származó prototípus képeken alapulnak, ezért a bemutatott részletek kissé eltérhetnek a végső terméktől.

Egyelőre nincsenek hivatalos információk a telefon bemutatásának időpontjáról, és további részletek a Motorola közelgő összecsukható telefonjáról sem ismertek. Amint több információ áll rendelkezésre, megosztjuk azt.