A POCO és Xiaomi rajongói már nagyon várják az új POCO F5 és F5 Pro modelleket. A cég hivatalosan megerősítette, hogy a sorozat alapmodellje Snapdragon 7+ Gen2 processzorral kerül piacra. Lássuk a részleteket!

A Snapdragon India Twitter-oldalán új teaser jelent meg, amit később a POCO is megosztott. Az új chipset a korábbi Snapdragon 7 Gen 1-hez képest 50%-kal nagyobb teljesítményt és 13%-kal jobb energiahatékonyságot ígér, valamint az AI teljesítménye is megduplázódik. A sorozat a Snapdragon 8xx szériát követi a rangsorban, de az új CPU erősebbnek tűnik, mint a POCO F3 5G és F4 5G Snapdragon 870 processzora.

 

Úgy tűnik, hogy az F5 egy újratervezett Redmi Note 12 Turbo lesz. Egyedi külsőt és egy vonzó sárga színárnyalatot várhatunk. A telefon 6,67 hüvelykes AMOLED kijelzőt, 5000 mAh akkumulátort, 67W töltést, 8-12 GB RAM és 128-256 GB tárhely konfigurációkat kínál majd. A készülék gyárilag Android 13-at és MIUI 14 felületet fog futtatni.

Az új POCO F5 sorozat hamarosan globális szinten érkezik Snapdragon 7+ Gen2 processzorral

A Redmi Note 12 Turbo mellett debütál majd a POCO F5 Pro is. A modell már felbukkant a GeekBench alkalmazásban, de a processzor még nem teljesen ismert. A Pro változat valószínűleg egy Redmi K60 átnevezés lesz, Snapdragon 8 Gen 1 vagy 8+ Gen 1 processzorral. A készülék 2K felbontású OLED kijelzővel rendelkezik, és mindkét modell 120 Hz-es frissítési ráta, magasabb érintésérzékenység és 16 MP-es szelfikamera támogatást kínál.

Az új POCO F5 sorozat hamarosan globális szinten érkezik Snapdragon 7+ Gen2 processzorral

A Pro változat 5500 mAh-s akkumulátorral, 67W-os vezetékes töltéssel és a POCO telefonokon elsőként 30W-os vezeték nélküli töltéssel jelenik meg. A globális bemutató valószínűleg májusban várható.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!